+30 210 3460 222 - Τεχνική Υποστήριξη    emmis@emmis.gr
catalog
tuv
iso
gr
eng
de
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

   

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • EMMIS
  • BLOG
  • Νέοι Πιστοποιημένοι Μετασχηματιστές Ναυτιλίας
Μετασχηματιστής ναυτιλίας MAR/TSO

Νέοι Πιστοποιημένοι Μετασχηματιστές Ναυτιλίας

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Μετασχηματιστής ναυτιλίας MAR/TSOΈνα νέο type-approved μετασχηματιστή για τη ναυτιλία έχει σχεδιάσει και κατασκευάζει η EMMIS MARINE αποκλειστικά για τη ναυτιλία.

Πρόκειται για τον τριφασικό μετασχηματιστή χαμηλής τάσης, ξηρού τύπου με την εμπορική ονομασία MAR/TC, ισχύος 5 – 630kVA και βαθμού προστασίας IP23.

Για την ανάπτυξη του type-approved μετασχηματιστή ναυτιλίας MAR/TC, έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στο κομμάτι της έρευνας και του σχεδιασμού, έτσι ώστε όχι μόνο να ικανοποιεί τις απαιτήσεις της πιστοποίησης, αλλά παράλληλα να ενσωματώνει έντονα στοιχεία διαφοροποίησης σε σχέση με τα αντίστοιχα προϊόντα του ανταγωνισμού, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Ειδικότερα, έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην εξοικονόμηση ενέργειας με τον έξυπνο σχεδιασμό του μεταλλικού περιβλήματος, τους εσωτερικούς αεραγωγούς και τους ειδικούς χάλκινους ακροδέκτες υψηλών ρευμάτων για την αποφυγή θερμικών απωλειών.

Η εύκολη αφαίρεση των επιφανειών, η διαφανής επιφάνεια του καλύπτρου και η εύκολη αφαίρεση αυτής, διευκολύνουν αισθητά και μειώνουν τους απαιτούμενους χρόνους εκτέλεσης εργασιών, όπως, η εγκατάσταση, ο έλεγχος και η συντήρηση.

Φυσικά, η ασφάλεια μετράει! Η ειδική μέριμνα για τη μηχανική συγκράτηση καλωδίων μέσα από στυπιοθλήπτες (ρακόρ) και η τοποθέτηση των κρίκων ανάρτησης πάνω στο βασικό κορμό του  μετασχηματιστή, προστατεύουν από κινδύνους διαροής ρεύματος και εργατικών ατυχημάτων αντίστοιχα.

Δείτε τα 10 σημεία υπεροχής των πιστοποιημένων μετασχηματιστών ναυτιλίας της EMMIS MARINE.

Η πιστοποίηση προέρχεται από τον φορέα πιστοποίησης Lloyd’s Register και καλύπτει εφαρμογές ναυτιλίας (αλλά και βιομηχανίας), σύμφωνα με τα πρότυπα IEC 60076-11:2004, IEC 60092-303:1980, IEC 61558-2-4:2009 καθώς και τους κανονισμούς του Lloyd’s.

Η ανάπτυξη και κατασκευή του νέου type-approved μετασχηματιστή MAR/TC αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του νέου στρατηγικού πλάνου της EMMIS για τη διείσδυση της εταιρίας στο χώρο της ναυτιλίας.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

EMMIS ΑΒΕΕ

Ανδρέα Μεταξά 11, 14564 Κηφισιά, Αθήνα
Τηλ.: +30 210 3460222
fax: +30 210 3460562
emmis@emmis.gr
EMMIS map