+30 210 3460 222 - Τεχνική Υποστήριξη    emmis@emmis.gr
catalog
tuv
iso
gr
eng
de
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

   

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • EMMIS
  • BLOG
  • EMMIS MARINE: Νέο Business Unit της EMMIS για τη Ναυτιλία
EMMIS MARINE Business Unit

EMMIS MARINE: Νέο Business Unit της EMMIS για τη Ναυτιλία

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

EMMIS MARINE Business UnitΗ EMMIS MARINE κατασκευάζει και προμηθεύει αποκλειστικά για τη ναυτιλία, ολοκληρωμένα συστήματα ηλεκτρικής τροφοδοσίας, ελέγχου και βελτιστοποίησης ενέργειας.

Λειτουργεί ως ανεξάρτητο business unit της EMMIS ΑΒΕΕ αξιοποιώντας και εξελίσσοντας περαιτέρω την πολύτιμη τεχνογνωσία και εμπειρία που έχει συσσωρευθεί τα τελευταία χρόνια, αναφορικά με την κατασκευή πιστοποιημένων προϊόντων και την τεχνική υποστήριξη σε θέματα εγκατάστασης, ασφαλούς λειτουργίας και συντήρησης.

Τα συστήματα της EMMIS MARINE βρίσκουν εφαρμογή στο φωτισμό, τους χώρους στάθμευσης οχημάτων, τα μαγειρεία και τους χώρους ενδιαίτησης, τους ηλεκτρικούς πίνακες και την τροφοδοσία των εργαλείων.

Οι ολοκληρωμένες λύσεις της EMMIS MARINE ξεκινούν από τις μετρήσεις για τη συλλογή και καταγραφή των αναγκαίων δεδομένων και μεγεθών της ηλεκτρικής εγκατάστασης του πλοίου.

Βάσει των αποτελεσμάτων των μετρήσεων, εκπονείται η μελέτη της ποιότητας ηλεκτρικής ισχύος του πλοίου, ακολουθώντας τόσο τοπικά όσο και διεθνή πρότυπα (IEC, IEEE, ABS κλπ) συμπεριλαμβανομένων των δυνατοτήτων εξοικονόμησης ενέργειας.

Στη συνέχεια, προτείνεται ο κατάλληλος εξοπλισμός βάσει των εξατομικευμένων αναγκών του εκάστοτε πλοίου, με όλες τις απαραίτητες ενέργειες εγκατάστασης, commissioning, συντήρησης και τεχνικής υποστήριξης.

Τα συστήματα της EMMIS MARINE αποτελούνται από τις παρακάτω κατηγορίες προϊόντων:

Η δημιουργία της EMMIS MARINE αποτελεί βασικό πυλώνα του νέου στρατηγικού πλάνου ανάπτυξης της EMMIS με διεθνή προσανατολισμό και στόχευση στις αγορές του εξωτερικού.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

EMMIS ΑΒΕΕ

Ανδρέα Μεταξά 11, 14564 Κηφισιά, Αθήνα
Τηλ.: +30 210 3460222
fax: +30 210 3460562
emmis@emmis.gr
EMMIS map