+30 210 3460 222 - Τεχνική Υποστήριξη    [email protected]
catalog
tuv
iso
gr
eng
de
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

   

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • EMMIS
  • BLOG
  • H ΕΜΜΙS Marine στην αποστολή της HEMEXPO στην Κωνσταντινούπολη

H ΕΜΜΙS Marine στην αποστολή της HEMEXPO στην Κωνσταντινούπολη

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Ιδιαίτερα επιτυχής κρίνεται η παρουσία της EMMIS Marine στο πλαίσιο της επιχειρηματικής αποστολής της  Ένωσης Ελλήνων Κατασκευαστών Ναυτιλιακού Εξοπλισμού στην Τουρκία, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 12 και 13 Δεκεμβρίου. Κατά τη διάρκεια της ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κος Ανδρέας Μισερλής, παρουσίασε τη σειρά type approved μετασχηματιστών ισχύος MAR/TC, αλλά και την πλήρη σειρά προϊόντων της EMMIS Marine για τη ναυτιλία (ηλεκτρική τροφοδοσία / έλεγχος και ποιότητα ισχύος, με ενεργά φίλτρα αρμονικών, επιτηρητές θερμοκρασίας, μόνωσης, μετασχηματιστές εντάσεως και άλλα προϊόντα). Σημαντικό στοιχείο που αναδεικνύει την υπεροχή της EMMIS Marine ήταν η πληθώρα των εγκαταστάσεων που υλοποιεί σε νέες ναυπηγήσεις μεγάλων ναυτιλιακών εταιρειών.

Τα μέλη της Ένωσης παρουσίασαν, σε πάνω από 60 αντιπροσώπους της Τουρκικής ναυτιλιακής και ναυπηγικής βιομηχανίας, τα προϊόντα και της υπηρεσίες τους ενώ παράλληλα συνομίλησαν και με εκπροσώπους ναυτιλιακών και τεχνικών εταιρειών με στόχο την ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών.

Στα σχέδια των μελών της HEMEXPO είναι η περαιτέρω ανάπτυξη της συνεργασίας με τα μεγάλα ναυπηγία της Ανατολής, με δεδομένο το γεγονός ότι οι Έλληνες πλοιοκτήτες αποτελούν τους βασικότερους πελάτες τους. Στο περιθώριο της επίσκεψης τα μέλη της ελληνικής αποστολής είχαν τη δυνατότητα να επισκεφθούν επίσης 4 από τα μεγαλύτερα ναυπηγεία της Κωνσταντινούπολης, στην Yalova.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

EMMIS ΑΒΕΕ

Ανδρέα Μεταξά 11, 14564 Κηφισιά, Αθήνα
Τηλ.: +30 210 3460222
fax: +30 210 3460562
[email protected]
EMMIS map