+30 210 3460 222 - Τεχνική Υποστήριξη    [email protected]
catalog
tuv
iso
gr
eng
de
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

   

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

SMM Hamburg 2018

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Επιτυχημένη κρίνεται η παρουσία της EMMIS MARINE στη μεγαλύτερη ναυτιλιακή έκθεση της Ευρώπης, SMM Hamburg 2018, η οποία πραγματοποιήθηκε στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Η EMMIS MARINE, ως business unit της ελληνικής εταιρείας EMMIS ABEE ειδικά για τη ναυτιλία κατασκευάζει και προμηθεύει ολοκληρωμένες υψηλής προστιθέμενης αξίας λύσεις και συστήματα ηλεκτρικής τροφοδοσίας, ελέγχου και βελτιστοποίησης ενέργειας. Στο πλαίσιο της συμμετοχής της στην έκθεση, ενδεικτικά, παρουσιάστηκαν:

  • Οι πιστοποιημένοι για ναυτιλία (type approved) από τον Βρετανικό φορέα Lloyd’s Register μετασχηματιστές της σειράς MAR/TC.
  • Οι πιστοποιημένοι μετασχηματιστές κατά EN/IEC 61558-2-4 και EN/IEC 61558-2-6 από τον Γερμανικό φορέα TÜV SÜD.
  • Τα ενεργά φίλτρα αρμονικών, πιστοποιημένα από τον Νορβηγικό φορέα DNV-GL.

Τόσο οι πιστοποιήσεις, όσο και η προσήλωση της EMMIS MARINE να παρέχει κορυφαίας ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες, διασφαλίζουν την απόλυτη ασφάλεια και τη λειτουργική τους αξιοπιστία ακόμα και στις ιδιαιτέρως δυσμενείς συνθήκες του περιβάλλοντος στη ναυτιλία.

Η EMMIS MARINE συμμετείχε στην έκθεση ως μέλος της ένωσης Ελληνικών Κατασκευαστών Ναυτιλιακού Εξοπλισμού (HEMEXPO). Η «SMM Hamburg» πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια και αποτελεί την κορωνίδα των ναυτιλιακών εκθέσεων, αφού εξασφαλίζει τη συμμετοχή όλων των παγκόσμιων δυνάμεων της ναυτιλίας προσελκύοντας δε περισσότερους από 50.000 επισκέπτες.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

EMMIS ΑΒΕΕ

Ανδρέα Μεταξά 11, 14564 Κηφισιά, Αθήνα
Τηλ.: +30 210 3460222
fax: +30 210 3460562
[email protected]
EMMIS map