Η ΕΜΜΙS Marine στην αποστολή της HEMEXPO στην Κωνσταντινούπολη

Ιδιαίτερα επιτυχής κρίνεται η παρουσία της EMMIS Marine στο πλαίσιο της επιχειρηματικής αποστολής της  Ένωσης Ελλήνων Κατασκευαστών Ναυτιλιακού Εξοπλισμού στην Τουρκία, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 12 και 13 Δεκεμβρίου. Κατά τη διάρκεια της ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κος Ανδρέας Μισερλής, παρουσίασε τη σειρά type approved μετασχηματιστών ισχύος MAR/TC, αλλά και την πλήρη σειρά προϊόντων της EMMIS Marine για τη ναυτιλία (ηλεκτρική τροφοδοσία / έλεγχος και ποιότητα ισχύος, με ενεργά φίλτρα αρμονικών, επιτηρητές θερμοκρασίας, μόνωσης, μετασχηματιστές εντάσεως και άλλα προϊόντα). Σημαντικό στοιχείο που αναδεικνύει την υπεροχή της EMMIS Marine ήταν η πληθώρα των εγκαταστάσεων που υλοποιεί σε νέες ναυπηγήσεις μεγάλων ναυτιλιακών εταιρειών.

Τα μέλη της Ένωσης παρουσίασαν, σε πάνω από 60 αντιπροσώπους της Τουρκικής ναυτιλιακής και ναυπηγικής βιομηχανίας, τα προϊόντα και της υπηρεσίες τους ενώ παράλληλα συνομίλησαν και με εκπροσώπους ναυτιλιακών και τεχνικών εταιρειών με στόχο την ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών.

Στα σχέδια των μελών της HEMEXPO είναι η περαιτέρω ανάπτυξη της συνεργασίας με τα μεγάλα ναυπηγία της Ανατολής, με δεδομένο το γεγονός ότι οι Έλληνες πλοιοκτήτες αποτελούν τους βασικότερους πελάτες τους. Στο περιθώριο της επίσκεψης τα μέλη της ελληνικής αποστολής είχαν τη δυνατότητα να επισκεφθούν επίσης 4 από τα μεγαλύτερα ναυπηγεία της Κωνσταντινούπολης, στην Yalova.

ΕΣΠΑ