Skip to main content

Συνεχίζονται τα Τεχνικά Σεμινάρια της EMMIS

Συνεχίζονται τα Τεχνικά Σεμινάρια της EMMIS

Ένα ακόμα σεμινάριο, με θέμα «Μετασχηματιστές και λοιπά προϊόντα ηλεκτρικής τροφοδοσίας και ελέγχου», ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016 στις εγκαταστάσεις της EMMIS. Στο σεμινάριο συμμετείχαν ο Σύνδεσμος Εργοληπτών Εγκαταστατών Ηλεκτρολόγων Επαρχίας Θήβας, καθώς και καθηγητές από τη Σιβιτανίδειο Δημόσια Σχολή Τεχνών και Επαγγελμάτων.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, παρουσιάσθηκαν εκτενώς και αναλύθηκαν τα παρακάτω θέματα:

Μετασχηματιστές χαμηλής τάσης: Λειτουργία, χρήσεις & εφαρμογές, οφέλη, κριτήρια επιλογής, προϊοντική πιστοποίηση
Προϊόντα ηλεκτρικής τροφοδοσίας και ελέγχου: σταθεροποιητές τάσης, επιτηρητές μόνωσης, επιτηρητές θερμοκρασίας, πολυόργανα και αναλυτές δικτύου, βιομηχανικά ρελέ διαρροής, μετασχηματιστές εντάσεως.

Κατά το δεύτερο μισό του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά τη διαδικασία κατασκευής των πιστοποιημένων μετασχηματιστών χαμηλής τάσης της EMMIS, από το στάδιο των πρώτων υλών μέχρι και την ολοκλήρωση του ποιοτικού ελέγχου, η οποία ακολουθεί αυστηρά τα διεθνή πρότυπα.

Η σειρά των τεχνικών σεμιναρίων της EMMIS εντάσσεται στην πολιτική της εταιρίας που αποσκοπεί στην ενημέρωση και κατάρτιση της αγοράς, των ηλεκτρολόγων – εγκαταστατών και της ακαδημαϊκής κοινότητας.

Την εκδήλωση, με την ενεργή τους παρουσία, τίμησε εκ μέρους της Σιβνιτανιδείου και ο Διευθυντής του 2ου ΕΠΑΛ κ. Κουτουλάκος Χρήστος.

Με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης, όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν τη σχετική βεβαίωση παρακολούθησης του σεμιναρίου.