Skip to main content

Συμμετοχή της EMMIS στην 4η διεθνή έκθεση ENERGIA.TEC

Συμμετοχή της EMMIS στην 4η διεθνή έκθεση ENERGIA.TEC

Η EMMIS συμμετείχε στην 4η διεθνή έκθεση ENERGIA.TEC, την μοναδική εξειδικευμένη έκθεση στην Ελλάδα για το ηλεκτρολογικό υλικό, τον φωτισμό, τα συστήματα ασφαλείας και την ηλεκτροκίνηση, η οποία επέστρεψε σε φυσική μορφή από τις 21 έως τις 23 Οκτωβρίου 2022 στο MEC Παιανίας.

Με περισσότερες συμμετοχές από κάθε προηγούμενη φορά και με ιδιαίτερα ικανοποιημένους επισκέπτες και εκθέτες, ολοκλήρωσε τις εργασίες της η ENERGIA.TEC.

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν και να γνωρίσουν από κοντά πλήθος καινοτόμων προϊόντων, λύσεων και νέων τεχνολογιών που ανέδειξαν την μεγάλη δυναμική και τις προοπτικές του κλάδου.

Η EMMIS παρουσίασε πλήθος καινοτόμων τεχνολογικών λύσεων και προϊόντων σχεδιασμένων εξατομικευμένα για τις ανάγκες τού κάθε project. Οι ολοκληρωμένες λύσεις που παρέχει, σε συνδυασμό με την τεχνολογία αιχμής που χρησιμοποιεί, την καθιστά πρωτοπόρα σε τομείς τής ηλεκτρικής τροφοδοσίας, καθώς και ελέγχου και ποιότητας ισχύος.

Με συνεχείς επενδύσεις σε R&D και σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό, η EMMIS έχει καταφέρει να είναι σήμερα μία από τις ελάχιστες εταιρείες παγκοσμίως με παραγωγή πιστοποιημένων μετασχηματιστών χαμηλής τάσης.