Skip to main content

Εκπαίδευση του προσωπικού πωλήσεων της εταιρίας ΚΑΥΚΑΣ

Εκπαίδευση του προσωπικού πωλήσεων της εταιρίας ΚΑΥΚΑΣ

Σε δύο (2) φάσεις και δύο (2) αντίστοιχα σεμινάρια ολοκληρώθηκε η εκπαίδευση του προσωπικού πωλήσεων της εταιρίας ΚΑΥΚΑΣ.

Συγκεκριμένα, στις 8 Ιουνίου έγινε η εκπαίδευση των account και pre-sales managers στις κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρίας ΚΑΥΚΑΣ στην Παιανία, ενώ στις 14 Ιουνίου ολοκληρώθηκε η εκπαίδευση των διευθυντών πωλήσεων στις εγκαταστάσεις του KAFKAS Institute of Training & Development, όπου συμμετείχαν οι διευθυντές των καταστημάτων Αττικής με φυσική παρουσία και οι διευθυντές των υπόλοιπων καταστημάτων εκτός Αττικής διαδικτυακά.

Η εκπαίδευση κάλυψε τις παρακάτω κατηγορίες:

Πιστοποιημένοι μετασχηματιστές χαμηλής τάσης: λειτουργία, χρήσεις, εφαρμογές, οφέλη και κριτήρια επιλογής
Προϊόντα ηλεκτρικής τροφοδοσίας και ελέγχου: σταθεροποιητές τάσης, επιτηρητές μόνωσης, επιτηρητές θερμοκρασίας, πολυόργανα και αναλυτές δικτύου, βιομηχανικά ρελέ διαρροής και μετασχηματιστές εντάσεως. Παρουσιάσθηκαν οι χρήσεις, τα οφέλη και τα κριτήρια επιλογής για κάθε μία από τις παραπάνω κατηγορίες προϊόντων.

Πλέον, οι ηλεκτρολόγοι – εγκαταστάτες και τελικοί χρήστες των προϊόντων μας μπορούν να ενημερώνονται πανελλαδικά – μέσω του δικτύου καταστημάτων ΚΑΥΚΑΣ – για τα οφέλη τόσο των πιστοποιημένων μετασχηματιστών που κατασκευάζονται εξ’ ολοκλήρου στο εργοστάσιό μας όσο και για τα υπόλοιπα προϊόντα μας που ανήκουν στον ευρύτερο κλάδο της ηλεκτρικής τροφοδοσίας και ελέγχου.